Në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, qendroi Kryetari i KBI-Dragash, Ajhan ef. Beçiri

Sot, në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, qendroi Kryetari i KBI-Dragash, Ajhan ef. Beçiri me disa anëtarë të Këshillit! Ata u mirëpritën nga kryetari, Mr. Besim ef. Berisha dhe referenti për shërbime fetare, Eroll ef. Raka. Përveq urimit, ky takim u shfrytëzua edhe për shkëmbimin e përvojave dhe diskutimin e praktikave të ndryshme institucionale. Takimi ishte vëllazëror dhe mbaroi me premtimin për bashkëpunim të mëtutjeshëm, e për interesin e përgjithshëm.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës