Në kuadër të bashkëpunimit të mirë, kryetari i KBI-Prizren, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Sharrit (ish-Dragash)

Në kuadër të bashkëpunimit të mirë, kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, së bashku me kryeimamin Orhan ef. Bislimaj, sekretarin Faruk ef. Ukallo e referentin Erol ef. Raka, e vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Sharrit (ish-Dragash), për ta uruar Ajhan ef. Beçiri, me rastin e zgjedhjes së tij kryetar i këtij institucioni. Ata u mirëpritën nga kryetari, z. Beçiri dhe kryeimami Xhafer ef. Fejziu.Natyrisht, përveq urimit, ky takim u shfrytëzua edhe për shkëmbimin e përvojave dhe diskutimin e praktikave të ndryshme institucionale.Takimi ishte vëllazëror dhe mbaroi me premtimin për bashkëpunim të mëtutjeshëm, e për interesin e përgjithshëm.

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 17 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës