Hapja e bunarit te xhamia e fshatit Kobajë, Prizren, në thellësi mbi 72 metër

Dje e nisën, e sot e bitisën hapjen e bunarit te xhamia e fshatit Kobajë, Prizren, në thellësi mbi 72 metër. Një falënderim meritor për kompaninë e specializuar, “Caja Company”, për pronarin z. Rraif Paqarizi dhe djemtë e tij, nga Dragobili i Malishevës, për këtë hajrat. Inshallah, I Madhi Zot, ua kompenzon me shëndet e mirësi, në këtë botë, ndërsa me xhennet në ahiret! Vlen të theksohet se, compania “Caja”, tashmë ka hapur me dhjetëra puse, hajrat – për riza t’Zotit, qoftë nëpër xhami, shkolla, shtëpi…etj.

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 10 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës