Sot, për herën e parë, pas pezullimit më datë 14.03.2020, u fal edhe namazi i xhumasë

Sot, për herën e parë, pas pezullimit më datë 14.03.2020, u fal edhe namazi i xhumasë, në të gjitha xhamitë e Komunës së Prizrenit.

Qytetarët u falën edhe në oborret e xhamive, gjithmonë duke respektuar masat pandemike.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës