Xhamia e Murademës, Prizren, tashmë e ka hijeshuar fshatin

Xhamia e Murademës, Prizren, tashmë e ka hijeshuar fshatin.

Kontribut, fund e krye i bamirësave.

Por, xhamia ka akoma shumë nevojë, për t’i vazhduar punimet drejt përfundimit!

I Madhi Zot i shpërbleftë të gjithë kontributdhënësit!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 7 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës