Sot në KBI në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, qëndroi Komandanti i Kazermës së FSK-së në Prizren

Sot në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi Komandanti i Kazermës së FSK-së në Prizren, Major Gëzim Sada me bashkëpunëtorë. Ata uruan Kryetarin Berisha dhe vlerësuan lartë punën e KBI Prizren.

Kryetari i BI-së në Prizren, i falënderoi për urimet dhe ofroi vazhdim të bashkëpunimit edhe në të ardhmen!

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 13 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës