Sot në KBI në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, qëndroi Imami i xhamisë “Mesxhidi”

Sot në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi Imami i xhamisë “Mesxhidi”, Sezer ef. Mitrovica së bashku me muezinin e kësaj xhamie. Ata uruan Kryetarin Berisha dhe shprehen interesim për bashkëpunim.

Kryetari i BI-së në Prizren, i falënderoi për urimet dhe premtoi që do te mundohemi të punojmë maksimalisht për të mirën e xhematit!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës