Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit e mbajti mbledhjen e parë konstituive

Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit e mbajti mbledhjen e parë konstituive, për mandatin e ardhshëm 2020-2024.

Mbledhjen e kryesoi, kryetari i rizgjedhur, Mr. Besim ef. Berisha dhe morën pjesë të gjithë anëtarët e Këshillit si dhe përgjegjësit e sektorëve në kuadër të KBI-Prizren.

Zoti na ndihmoftë në të mira e të mbara…!

Me respekt!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës