Sot në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi Koordinatorja e Departmentit të Gruas pranë BIRK-ut, Dega në Prizren

Sot në Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren, për të uruar rizgjedhjen e Kryetarit, Mr. Besim ef. Berisha, qëndroi Koordinatorja e Departmentit të Gruas pranë BIRK-ut, Dega në Prizren, Mërgime Kalenderi. Ajo së bashku me talebet e Mektebit të xhamisë Çohaxhi Mahmud, uruan për ndryshimet që kanë ndodhë muajtë e fundit në KBI Prizren.

Kryetari i BI-së në Prizren, falenderojë nxënësit dhe mësuesen e tyre, gjithashtu ofroi bashkëpunim në të ardhmen, ashtu sikur kemi bashkëpunuar edhe në të kaluarën!

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 7 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës