Florent Ademaj, dhuroi 10 mijë franga, për ndërtimin e xhamisë në Murademë

Florent Ademaj, dhuroi 10 mijë franga, për ndërtimin e xhamisë në Murademë

Florent (Sejdi) Ademaj, nga fshati Murademë i Prizrenit, jeton e vepron në Zvicërr. Por, kësaj radhe ka ardhur prej kurbetit, vetëm për këtë punë, pra për të dhënë kontributin e tij. Zoti ia shpërbleftë bëmirësinë dhe ia haptë rrugët e hajrit, prej kah nuk e kujton!

Florenti dhe babai i tij, Sejdia, janë të njohur për kontributin e tyre bëmirës edhe në xhami të tjera e projekte të ndryshme.

Kryeimami, Dr. Orhan ef. Bislimaj, e falënderoi z. Florentin dhe familjen e tij, për këtë kontribut, po edhe për bëmirësitë e tjera, në të mirë të qytetarëve.

Zot i Madhërishëm, shpërbleji të gjithë bëmirësit, në dynja e ahiret dhe shumëfishoje pasurinë e tyre! Ata, janë ‘margaritarë’ në shoqëri!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 4 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës