Kryetari i KBI-Prizren, për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, bëri shpërndarjen e mbi 30 dhuratave

Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit, Mr. Besim ef. Berisha, për nder të 12 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, bëri shpërndarjen e mbi 30 dhuratave për nxënësit e Mektebit të xhamisë Aliu r.a. në Prizren. Falënderojmë edukatoren Fakete Durguti për organizimin.

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës