Punimet vazhdojnë në ndërtimin e xhamisë në fshatin Randobravë

Punimet vazhdojnë në ndërtimin e xhamisë në fshatin Randobravë.
Xhamia pret ndihmën tuaj!
Falënderojmë një kompani nga Prizreni, e cila deshi të mbetej anonime, e cila i dhuroi të gjitha bllokat e betonit për podrumin e xhamisë.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 11 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës