Xhamia në lagjën Janina, rr. Kuvendi i Lezhës në Prizren, mirëpret donacionet tuaja

Të nderuar besimtarë, xhamia në lagjën Janina, rr. Kuvendi i Lezhës në Prizren, mirëpret donacionet tuaja, deri në këtë gjendje kemi arritur fal ndihmës tuaj!
Kërkojmë nga ju që të vazhdoni të dhuroni mjete në këtë drejtim. Këshilli i Bashkësisë Islame në Prizren është mirënjohës për kontributin tuaj!

Ndihmat tuaja mund t’i dorëzoni përmes gjirollogarisë zyrtare:

Keshilli i Bashkesis Islame-Prizren, Banka Kombetare Tregtare (BKT) 1911642445031143.

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 12 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës