Një delegacion i Medresesë “Alauddin” - Paralelja në Prizren, i prirë nga koordinatori Mr. Ramadan Uka, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit

Një delegacion i Medresesë “Alauddin” - Paralelja në Prizren, i prirë nga koordinatori Mr. Ramadan Uka, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Ata u mirëpritën nga kryetari i Këshillit, Mr. Besim ef. Berisha dhe zyrtarët e tjerë.

Takimi ishte miqësor e në kuadër të bashkëpunimit të mirë!

Me këtë rast, koordinatori Uka dhe mysafirët e tjerë e uruan ish-kolegën e tyre, z. Elmedin Mexhiti, i cili, këto ditë u transferua në detyrën e arkëtarit të KBI-Prizren.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 6 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës