Togeri z.Shaban Osmanollaj,vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit

Togeri z.Shaban Osmanollaj, shef i zyres për informim dhe marrëdhënie me publikun dhe rreshter z. Vesel Gashi, koordinator i policisë në komunitet dhe parandalim, nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren, e vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Ata u mirëpritën nga kryeimami Dr. Orhan ef. Bislimaj.

Gjatë takimi, u bisedua për aspektet e përgjithshme të sigurisë, si dhe rreth bashkëpunimit në të ardhmen për të mirën e qytetarëve.

Takimi ishte mjaft konstruktiv!

 

 

 
 
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 15 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës