Udhëheqësi i zyrës ndërlidhëse të Sllovakisë, i shoqëruar nga drejtori i Qendrës Rajonale të OSBE-së, në Prizren, e vizituan KBI të Prizrenit

    Udhëheqësi i zyrës ndërlidhëse të Sllovakisë, z. Rastislav Kostilnik i shoqëruar nga drejtori i Qendrës Rajonale të OSBE-së, në Prizren, z. George Katcharava, e vizituan Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Ata u mirëpritën nga kryetari i Këshillit, Mr. Besim ef. Berisha dhe kryeimami Dr. Orhan ef. Bislimaj.

Gjatë takimit, u bisedua për disa tema të ndryshme, me të cilat ballafaqohet Prizreni dhe Kosova.

Takimi ishte mjaft konstruktiv e miqësor!

 

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 7 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës