Elhamdulilah, xhamia e re, në rrugën 'Kuvendi i Lezhës', në Prizren, tashmë po e lëshon shtatin e vet

      Elhamdulilah, xhamia e re, në rrugën 'Kuvendi i Lezhës', në Prizren, tashmë po e lëshon shtatin e vet.

Një mirënjohje për të gjithë bëmirësit, që po e ndihmojnë projektin. Zoti i shpërbleftë me mirësitë e Tij, në dynja e ahiret!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 17 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës