Një delegacion i Shoqatës së të Dënuarëve Politikë – Prizren, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit

Një delegacion i Shoqatës së të Dënuarëve Politikë – Prizren, i prirë nga sekretari z.Isa Morina, i cili shoqërohej nga Nuhi Dakaj, nënkryetar, Ded Paluca e Shaqir Poniku, anëtarë, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit.

Sekretari z. Isa Morina, e uroi Dr. Orhan ef. Bislimaj, me rastin e zgjedhjes së tij, në detyrën e Kryeimamit. Nga ana e tij, Kryeimami i falënderoi për vizitën, duke ripotencuar vlerësimin dhe konsideratën e madhe, që ka Bashkësia Islame, për kategorinë e të Dënuarëve Politikë.

Takimi përfundoi, ndërsa bashkëpunimi për interesin e përgjithshëm, do të vazhdojë, si gjithmonë!

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës