Koordinatori i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit.

        Koordinatori i Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA), me seli në Prishtinë, z. Hasan Burak Ceran, i shoqëruar nga Blerim Karabaxhaku, e vizitoi Këshillin e Bashkësisë Islame të Prizrenit. Ai, u mirëprit nga kryetari Mr. Besim ef. Berisha dhe zyrtarët e tjerë të Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit. 

Takimi ishte shumë miqësor. 

Koordinatori Ceran, njoftoi rreth ecurisë së projektit për restaurimin e xhamisë “Mehmet Pasha- Bajraklia”, e që pritet të fillojë gjatë vitit të ardhshëm.

Kryetari Berisha, e falënderoi koordinatorin e TIKA-së, si dhe shtetin mik të Republikës së Turqisë, për kontributin e madh për Prizrenin dhe Kosovën në përgjithësi. 

Në takim, u biseduan edhe për disa projekte të tjera, për interesin e pëgjithshëm shoqëror, e që mund të realizohen në të ardhmen...!

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 9 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës