Me rastin e festës së 28 Nentorit, KBI i Prizrenit, organizoi shpërndarjen e dhuratave modeste për fëmijë

       Me rastin e festës së 28 Nentorit, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi shpërndarjen e dhuratave modeste për fëmijë. Aktiviteti u organizua në qendër të qytetit të Prizrenit, pranë xhamisë “Sinan Pasha”, ndërsa në shpërndarjen e tyre mori pjesë edhe Kryetari i Këshillit, Mr. Besim ef. Berisha. 
Këto dhurata, janë donacion nga pastiqeria “KONAKU” – pronë e Këshillit të Bashkësisë Islame të Prizrenit.

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 23 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës