KBI në Prizren e vizitoi Këshilltari për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë

      Sot, e xhuma, Këshillin e Bashkësisë Islame në Prizren e vizitoi Këshilltari për Çështje Fetare pranë Ambasadës së Republikës së Turqisë, Nevzat Sabri Akın, i cili shprehi falënderim për pritjen dhe gadishmërinë për bashkëpunim. Kryetari Berisha, e falënderoi për vizitën dhe ndihmën që po bën shteti i Turqisë për vendin tonë!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 13 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës