Xhamia në ndërtim e sipër në lagjen Jeta e Re - 29.10.2018

       Xhamia në ndërtim e sipër në lagjen Jeta e Re, rrugës për Nashec, me ndihmën e xhematit, të gjithë nga një tullë, dhe pa asnjë cent donacion nga jashtë, ka arritur në këtë fazë të punimeve. KBI-Prizren duke i falënderuar të gjithë xhematlinjtë të cilët ndihmuan materialisht ose në ndonjë mënyrë tjetër, pret që të gjithë bashkërishtë të jemi ndihmëtarë në përfundimin e punimeve të mbetura. Zoti xh.sh. ju shpërbleftë me të mirat e Tij në Dynja e Ahiret!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 23 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës