BIRK, në mënyrë të rregulltë i përfundoi zgjedhjet për Myfti të Kosovës dhe kryetar të Kuvendit, për mandatin pesëvjeçar

       Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, në mënyrë të rregulltë i përfundoi zgjedhjet për Myfti të Kosovës dhe kryetar të Kuvendit, për mandatin pesëvjeçar (2018-2023).

Me këtë rast, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, uron myftiun e Kosovës, Mr. Naim ef. Tërnava, për rizgjedhjen e tij edhe për një mandat kryetar i Kryesisë së BIRK-ut, njëherit Myfti i Republikës së Kosovës.

Po ashtu, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, uron Dr. Ajni ef. Sinani, për rizgjedhjen e tij edhe për një mandat kryetar i Kuvendit të BIRK-ut.

Një urim i veçantë dhe për Prof. Reshat ef. Mexhiti, për rizgjedhjen e tij anëtar i Kryesisë nga regjioni i Prizrenit.
Urime edhe për të gjithë anëtarët e Kryesisë dhe të Kuvendit.

Inshallah me suksese të reja e me bereqet të Allahut të Madhërishëm.

Shumë urime e shëndet…!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 22 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës