Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, vizitoi Institutin e Hifzit “Emin Pasha” në Prizren.

      Kryetari i Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, me stafin e tij administrativ, ishin për vizitë në Institutin e Hifzit “Emin Pasha” në Prizren. Ata u pritën nga Koordinatori i Diyanetit të Turqisë zyra në Kosovë, z. Mustafa Tombaş me bashkëpunëtorë. Kryetari Berisha, e falënderoi z. Tombaş për pritjen dhe uroi që puna në Institut të jetë e bereqetshme dhe kualitative. Takimi kaloi ne frymë vëllazërore.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 18 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës