Trego # 
Titulli Autori Klikime
Edukimi i femijeve eshte obligim yni Postuar nga Administratori 1232
Ligjerate javore - Enes ef. Limani Postuar nga Administratori 1339
Ligjerate javore - Adem ef. Morina Postuar nga Administratori 1357
Medreseja "Alauddin" - Paralelja e Prizrenit, organizoi shënimin e ngjarjeve të marsit emblematik Postuar nga Administratori 1908
Ligjerate javore - Alen ef. Avdija Postuar nga Administratori 1236
Ligjerate javore - Hfz.Osman ef. Bekteshi Postuar nga Administratori 1162
Tribuna javore - Valon ef. Ibrahimi Postuar nga Administratori 1242
Tribuna javore - Dr.Gykan ef. Shipkovica Postuar nga Administratori 1211
Tribuna javore - Gjemali ef. Halimi Postuar nga Administratori 1153
Tribuna javore - Bashkim ef. Spahiu Postuar nga Administratori 1141
KOSOVA 10 VJET SHTET Postuar nga Administratori 1434
Tribuna javore - Adnan ef. Arifi Postuar nga Administratori 1189
Tribuna javore - Mr.Kujtim ef. Bislimaj Postuar nga Administratori 1173
Tribuna javore - Hfz.Daut ef. Lezi Postuar nga Administratori 1207
Tribuna javore - Hfz.Osman ef. Bekteshi Postuar nga Administratori 1142
Tribuna javore - Naser ef. Kastrati Postuar nga Administratori 1136
Tribuna javore - Hfz.Faton ef. Bytyqi Postuar nga Administratori 1120
Tribuna javore - Muhamed ef. Mazllami Postuar nga Administratori 907
Tribuna javore - Mervan ef. Berisha Postuar nga Administratori 922
Tribuna javore - Hysni ef. Poniku Postuar nga Administratori 872
Arkitektura islame - Tipologjia e xhamive te Kosoves Postuar nga Administratori 1010
Tribuna javore - Dr.Edib ef. Abazi Postuar nga Administratori 929
Organizimi ligjeratës shkencore me temën: “Arkitektura Islame Tipologjia e xhamine në Kosovë” Postuar nga Administratori 900
Tribuna javore - Ali ef. Vezaj Postuar nga Administratori 928
Nxënësit e Medreses për ndër të ditës së lindjes së Pejgamberit a.s., kanë shpërndarë trëndafila Postuar nga Administratori 1008
KBI i Prizrenit në bashkëpunim me Departamentin e të Rinjve të BIK-ut, organizoi aktivitetin: “Aspekte nga ekonomia dhe bankimi islam” Postuar nga Administratori 1048
Kryetari i KBI - Prizren, Besim ef. Berisha, shpërndau dhurata modeste për nxënësit Postuar nga Administratori 1167
KBI Prizren, organizoi seminarin një ditor në lidhje me shpjegimin e rregullave të haxhit Postuar nga Administratori 973
Këshilli I Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi garat e mësim-besimit / 2017 Postuar nga Administratori 1172
Takimi me namaz – eja edhe ti! Postuar nga Administratori 1339
KBI i Prizrenit, e shënoi natën e madhe të Israsë dhe Mi’raxhit Postuar nga Administratori 1146
Në kuadër të Muajit të Mevludit, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi Mevlud tradicional në xhaminë Dëshmorëve Martirëve Postuar nga Administratori 1665
Në kuadër të Muajit të Mevludit, Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi Mevlud tradicional në xhaminë Emin Pasha Postuar nga Administratori 4463
Për nder të datëlindjes së Muhamedit a.s., Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, organizoi program fetar në xhaminë Antalja Postuar nga Administratori 1469
Duaja e hatmes ne xhamine e fsh. Gornje Selo Postuar nga Administratori 2007
Duaja e hatmes ne xhamine e fsh. Reqan Postuar nga Administratori 1917
Urime Vitin e Ri Musliman - Hixhretin 1438 Postuar nga Administratori 1944
Duaja e hatmes ne fshatin Medvec, KK Prizren Postuar nga Administratori 2220
Këshilli I Bashkësisë Islame i Prizrenit organizoi garat e mësim-besimit / 2016 Postuar nga Administratori 2213
Program madheshtor per "Lejletul Kader" Postuar nga Administratori 2076
Me Elvis Nacin Postuar nga Administratori 1794
Iftar madheshtor ne Prizren - 26.06.2016 Postuar nga Administratori 1567
Iftar madheshtor ne Prizren Postuar nga Administratori 2178
Nje delegacion i Drejtorise se Financave vizitoi KBI-Prizren Postuar nga Administratori 1359
Keshilli i Bashkesise Islame i Prizrenit organizoi program fetar Postuar nga Administratori 2557
Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, në bashkëpunim me shoqatën Kulturore "ARASTA" me seli në Prizren organizoi tribunën ... Postuar nga Administratori 1569
Ku tjeter, veçse ne Prekazin legjendar. Postuar nga Administratori 2575
KBI-Prizren e shenoi datelindjen e Pejgamberit a.s. Postuar nga Administratori 3186
KBI Prizren vizitoi FSK - ne Postuar nga Administratori 3508
Binjakezim vellazeror Postuar nga Administratori 2523

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 10 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës