Pejgamberi a.s. ka thënë: “Jepni dhurata, ani duheni më shumë mes veti!”

Mektebi vazhdon me orë mësimore e aktivitete. Në këtë javë disa prej talebeve / nxënësve fituan surprizë shpërblime e dhurata, ngaqë kanë qenë të rregullt në ndjekjen e orës mësimore, ose që e kanë zbatuar namazin në shtëpi.
Disa të tjerë u shpërblyen me lojë sportive.
Pejgamberi a.s. ka thënë: “Jepni dhurata, ani duheni më shumë mes veti!”

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 23 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës