Festa e 28 nëntorit 2022

Me aktivitete të ndryshme kreative, e me një orë mësimore përkatëse, me recital e poezi, nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit e shënuan 28 nëntorin, Ditën e flamurit kombëtar shqiptar, Ditën e Pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditën e daljes publike të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

për më shumë KLIKO:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 23 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës