Elhamdulilah, mektebi po vazhdon në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit

Elhamdulilah, mektebi po vazhdon në të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit. Imamët e mualimet po kujdesen për edukimin e fëmijëve me terbije fetare, me atë terbijen e Zotit e të Pejgamberit a.s.
Po ashtu, asnjëherë nuk mungojnë edhe aktivitete kreative, që i familjarizojnë fëmijtë në mes tyre, si dhe i disponojnë ata.
Zoti ka thënë për Kur’anin:
“Ky (Kur’ani) është kumtesë për njerëz, që me të të këshillohen dhe të dinë se Ai është vetëm një Zot, dhe që t’i këshillojë ata që kanë mend.” (Ibrahim, 52).

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 72 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme Archives - Bashkësia Islame e Kosovës