Mektebi nga të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit, vazhdoi me orën mësimore të radhës

Mektebi nga të gjitha xhamitë e komunës së Prizrenit, vazhdoi me orën mësimore të radhës, niveli i parë dhe niveli i dytë.
Vërtet, janë nxënës të mrekullueshëm, kurse edukata e mektebit do t’i bëjë dhe kandil në shoqërinë tonë. Janë për t’ua pasur zili! Brezi më i vjetër i gjelozon për moshën, kurse të tjerët për edukatën e mirë e karakterin e çiltër.
Muhamedi a.s. ka thënë:
“Vetëm për këta dy persona mund të keni zili: 1) Për një person, të cilit Zoti i ka dhënë pasuri dhe ai e shpenzon, po thuajse të tërën në hajrate; dhe 2) Për një person, të cilit Zoti i ka dhënë urtësi, ai punon sipas saj dhe ua mëson të tjerëve.”
për më shumë kliko:
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 18 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës