Për nder të ‘1 Qershorit’ - Dita Ndërkombëtare e fëmijëve

Për nder të ‘1 Qershorit’ - Dita Ndërkombëtare e fëmijëve, mektebet e xhamive të komunës së Pizrenit dhe Departamenti i Gruas e shënuan me aktivitete të ndryshme, kreative, relaksuese e kulturore.
Disa mbajtën aktivitete në xhami, disa të tjerë përzgjodhën ambientin e hapur e disa shkuan në kinema për të ndjekur shfaqje teatrale.
E, koordinatorja e Departamentit të Gruas të KBI - Prizren, znj. Mergime Kalenderi së bashku me disa mualime, vizituan institucionin parashkollor "ZAMBAKU" në Prizren, ku u mirëpriten nga drejtoresha e këtij institucioni, znj. Vlora Karavidaj dhe kuadri arsimor.
Fëmijëve, dhuroni lumturi!
për më shumë kliko: