Departamenti i Gruas pranë Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, sot ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore

Departamenti i Gruas pranë Këshillit të Bashkësisë Islame në Prizren, sot ka bërë shpërndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë. Koordinatorja Mergime Kalenderi me disa mualime kanë vizituar familjet përfituese të këtyre ndihmave. Këto pako janë nga të ardhurat e ‘Panairit të Ushqimit Tradicional’ që është mbajtë për tre net rresht në Shadërvan nga Departamenti i Gruas Dega në Prizren. Faleminderit të gjithë kontribueseve dhe bizneseve që na përkrahën në këtë aktivitet!
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 19 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës