Fadile Bytyqi e mbaroi Mukabelen e Ramazanit (leximi i tërësishëm i Kur’anit), në xhaminë Antalia në Prizren

Dje, më datë 25 prill 2022, mualimja Fadile Bytyqi e mbaroi Mukabelen e Ramazanit (leximi i tërësishëm i Kur’anit), në xhaminë Antalia në Prizren. Gratë, që e ka ndjekur këtë aktivitet një mujor, e kanë sublimuar mbarimin e mukabeles në mënyrën e tyre. Pjesë e këtij manifestimi kanë qenë edhe nxënësit e mektebit, të cilët kanë ekzekutuar program përmbajtësor e fetaro-kulturor.
për më shumë kliko:

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 26 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Bashkësia Islame e Kosovës

Bashkësia Islame e Kosovës