Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive

Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive për nder të 17 shkurtit 2022, përvejtorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.
Kësaj radhe, mualimja Mejreme Uka dhe nxënësit e mektebit të xhamisë ‘Uhud’, në Prizren, organizuan program me përmbajtje fetare e kulturore, lexim të Kurr’anit e recitale.
për më shumë kliko: