Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive

Nxënësit e mektebit të xhamive të komunës së Prizrenit, vazhdojnë me programe festive për nder të 17 shkurtit 2022, përvejtorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.
Mualimja Fakete Durguti dhe nxënësit e mektebit të xhamisë ‘Aliu r.a.’, në Prizren, organizuan program me përmbajtje fetare e kulturore, lexim të Kur’anit e recitale.
për më shumë kliko: