Vazhdimi i Mektebit, ora e tretë mësimore

Epilogu i sukseseve tona jetësore do të matet me atë çfarë trashëgimtarë kemi lënë, e jo vetëm çfarë kontributi apo pasurie kemi lënë.
Më së shumti që mund t’i ndihmojmë shoqërisë është t’i dhurojmë asaj fëmijë të mirë me terbije dhe edukatë.
Prandaj, në Ditën e Kijametit, fëmijtë do t’i kemi argument pro nesh ose kundër nesh. Të njëjtin fat, mbase e kemi edhe gjatë kësaj jete.
* Pamje të përzgjedhura nga disa xhami!
Pamje të përzgjedhura nga disa xhami, kliko në link:
 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 49 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës