‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte kryeimami i KBI - Prizren, Dr. Orhan ef. Bislimaj

‘Kuvendet e Ndritshme’, në xhaminë ‘Sinan Pasha’, në Prizren. Çdo të enjte me hoxhallarë nga Prizreni. Këshilla të arta! Kësaj radhe, ligjërues ishte kryeimami I KBI-Prizren, Dr. Orhan ef. Bislimaj, me temën: “Mektebi dhe derti i Zekerijas a.s. për fëmijë të mirë!”.

Moderator, sekretari i KBI-Prizren, Dr. Faruk ef. Ukallo.

Ambient fantastik, ders të mirë, çaste vëllazërore, relaksim me çaj e kafe!

P.S.
Ligjërata transmetohet në RTV-Besa, më datë 15.02.2020 (e shtunë), prej orës 20:30.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 22 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës