‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë "Iljaz Kuka”, Prizren, Mervan ef. Berisha

‘Kuvendet e Ndritshme’, në xhaminë ‘Sinan Pasha’, në Prizren. Çdo të enjte me hoxhallarë nga Prizreni. Këshilla të arta! Kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë “Iljaz Kuka”, në Prizren, Mervan ef. Berisha, me temën: “Këshillat e Llukmanit a.s.”.

Moderator, sekretari i KBI-Prizren, Dr. Faruk ef. Ukallo.

Ambient fantastik, ders të mirë, çaste vëllazërore, relaksim me çaj e kafe!

P.S.
Ligjërata transmetohet në RTV-Besa, më datë 08.02.2020 (e shtunë), prej orës 20:30.

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 65 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës