‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë "Pavarësia”, Prizren, Gjemali ef. Halimi

 

 

 

‘Kuvendet e Ndritshme’, në xhaminë ‘Sinan Pasha’, në Prizren. Çdo të enjte me hoxhallarë nga Prizreni. Këshilla të arta! Kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë “Pavarësia”, në Prizren, Gjemali ef. Halimi, me temën: “KORREKTËSIA TIPAR I MUSLIMANIT”.

 

Ambient fantastik, ders të mirë, çaste vëllazërore, relaksim me çaj e kafe!

 

P.S.
Ligjërata transmetohet në RTV-Besa, më datë 01.02.2020 (e shtunë), prej orës 20:30.

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 22 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës