‘Kuvendet e Ndritshme’, kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë “Antalya”, Prizren, Hfz. Faton ef. Bytyqi

‘Kuvendet e Ndritshme’, në xhaminë ‘Sinan Pasha’, në Prizren. Kësaj radhe, ligjërues ishte imami i xhamisë “Antalya”, Prizren, Hfz. Faton ef. Bytyqi, me temën: “LIGJI (KONCEPTI) I SPROVAVE NË ISLAM”. Moderator, sekretari i KBI-Prizren, Dr. Faruk ef. Ukallo.

Ambient fantastik, ders të mirë, çaste vëllazërore, relaksim me çaj e kafe!

P.S.
Ligjërata transmetohet në RTV-Besa, më datë 14.12.2019 (e shtunë), prej orës 20:30.

 

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 14 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës