Rifilluam me tribunat javore, në xhaminë “Sinan Pasha”, në Prizren

     Rifilluam me tribunat javore, në xhaminë “Sinan Pasha”, në Prizren. Prej këtij viti, këto tribuna, do të bartin emërtimin e ri: ‘Kuvendet e Ndritshme’. Pas ligjëratës, do të ketë pyetje, përgjigje e diskutime.
Kësaj radhe, ligjërues ishte, kryetari i Këshillit të BI-së, Mr. Besim ef. Berisha, me temën: “Pejgamberi a.s., në shoqëri me të rinjtë!”.
Ligjëratat do të zhvillohen në formë ‘emisioni’, pra me moderim dhe do të udhëhiqen nga sekretari i Këshillit, Dr. Faruk ef. Ukallo.
Ambient fantastik! Ders të mirë, ambient vëllazëror e relaksim me çaj e kafe!

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 19 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës