Momente nga aktivitetet fizike te shkolles verore ne mesim-besim

Shkolla Verore në mësim-besimi, organizuar nga Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit, mbajtur në shkollën e Medresesë “Alauddin” Paralelja në Prizren.

Momente nga aktivitetet fizike…!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës