Kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, vizitoi nxënësit e Shkollës Verore gjatë orarit mësimor

Kryetari i KBI-Prizren, Mr. Besim ef. Berisha, vizitoi nxënësit e Shkollës Verore gjatë orarit mësimor. Ai u informua rreth mësim-besimit nga Mualimet, të cilat janë të angazhuara çdo moment me këta fëmijë! Kryetari i Këshillit të BI-së u nda i kënaqur me punën dhe angazhimin që po bëhet në këtë drejtim!
Fëmijët janë emaneti i Allahut, t'i ruajmë ata!

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 17 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës