Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit dhe OJQ ARASTA, organizojnë festivalin kulturor “SelamFest”

Këshilli i Bashkësisë Islame i Prizrenit dhe OJQ ARASTA, organizojnë festivalin kulturor “SelamFest”, 5-7 Korrik 2019. Hapja e tij, bëhet me promovimin e veprimtarisë shkencore të prof. Nexhat ef. Ibrahimit, te Keji në Prizren (përballë xhamisë “Sinan Pasha”), më datë 5 korrik 2019, ora 19:00.

Në të njëjtën ditë, në ora 20:40, do të kemi një performancë artistike (disa recitale me përmbajtje fetare e kulturore), nga dy supertalentët: Mesut Kurtish dhe Egzon Ibrahimi.

Të nesërmen, më datë 6 korrik 2019, SelamFest vazhdon me sesionin shkencor “Islami, nga paqja e brendshme deri tek paqja universal”, si dhe me të gjitha pikat e tjera, ashtu siç janë paraqitur në shpalljet e publikuara!

Ju mirëpresim!

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 8 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës