Këshilli i BI-së Prizren, organizoi ecjen e lirë, bashkë me disa imamë

      Që moti është thënë se, “aktiviteti fizik ndikon në cilësinë intelektuale”.

Sot, Këshilli i BI-së Prizren, organizoi ecjen e lirë, bashkë me disa imamë, në bjeshkët e Prevallës.

Relaks, meditim dhe diskutime konstruktive, për punë edhe më të mira. Besa, ishte një testim i mirë dhe për shëndetin...!

 

Tanzil.net

Mp3quran.net

Sa janë online

Kemi 16 miq dhe s'ka antarë në linjë

Kryesia e BIRK - ut

Lajme – Bashkësia Islame e Kosovës